Olet tässä

Kuntolaatikot

Pyhäjoen kunnan alueella sijaitsee kuntalaatikoita, joissa on vihkoja joihin kaikki voivat merkata heidän kuntosuorituksensa. Näihin vihkoihin kirjoitetaan päiväys, nimi ja tehty suoritus (kävellen, juosten, pyöräillen, hiihtäen, rullaluistellen, jne.). Kaikki vihkot vaihdetaan uusiin tarvittaessa.

Koska vihkot täyttyvät eri tahtiin, niiden täyttyminen ja vaihtamisen tarve voidaan ilmoittaa vapaa-ajan toimistoon tai kunnanviraston neuvostaan. Liikkuja voi myös ottaa vihkon mukaansa ja viedä sen kunnanvirastoon. Kun täysi vihko tuodaan virastolle, uusi annetaan samantien, jolloin sen voi viedä takaisin kuntolaatikkoon.

Seuraava kuntolaatikkoarvonta järjestetään tammikuussa 2020. Voittajalle luvassa kävelysauvat ja muita liikunnallisia tavarapalkintoja!

Kuntolaatikot kylittäin:

Etelänkylä: Rautiperän hiihtomaja, Rautiperän avanto, Pyhäjoen eteläpuolella joenpenkassa, kuin myöskin Alapääntien ja Pyhäluodontien risteyksessä.

Kirkonkylä: Annalankankaan kuntoradalla, Pyhäjoen pohjoispuolella joenpenkassa Siikanivan talojen kohdalla, saarenpenkassa Tiiron mutkan kohdalla ja Parhalahteen johtavalla pyörätiellä.

Liminkakylä: Pirttikoskentien ja Vihannintien risteyksessä, Kopistossa Vaihojantien ja Vihannintien risteyksessä Liminganojan Nuorisoseuran linja-autopysäkillä.

Parhalahti: Kirkonkylään johtavalla pyörätiellä, kirjastonseinällä ja kalasatamassa.

Pirttikoski: Pirttikoskentien ja Pyyntien risteyksessä linja-autopysäkillä. Hirvikodalla tienhaarassa hirvimiesten kohdalla. Pyhäjoen pohjoispuolella sivupenkassa Puttaksen kohdalla ja Oravisjärvessä Vaihojantien ja Kupuliskosken kodan tienhaarassa.

Viirre: Rajaniemen tien risteyksessä.

Yppäri: Pörkän kodalla, vanhan Osuuspankin luona risteyksessä. Grekulanperän uimamontulla ja Virretjärventien varrella.