Hyppää pääsisältöön

Saavutettavuusseloste

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi ja olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.

Pyhäjoen kunta saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee https://www.pyhajoki.fi/ ja on laadittu 3.2.2020 ja uudistetut www-sivut on julkaistu 30.5.2020. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Joki ICT Oy.

Pyhäjoen kunnan www-sivujen saavutettavuuden tila

Pyhäjoen kunnan www-sivut vastaa suurilta osin (Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA). Joki ICT Oy on arvioinut www-sivujen saavutettavuuden 11.6.2024.

Ei-saavutettava sisältö

Pyhäjoen kunnan www-sivut sisältää liitetiedostoja (pdf tai doc), joista kaikki eivät ole saavutettavia. Ei-saavutettavia liitetiedostoja ovat ennen 23.9.2019 julkaistut tiedostot. Jos tarvitset jonkin tietyn liitteen saavutettavassa muodossa, ole yhteydessä kunta [at] pyhajoki.fi, niin me toimitamme sinulle saavutettavan version.

Sivustolla esiintyy myös linkkitekstejä, joissa ei ole riittävää kuvausta sisällöstä. Pyrimme korjaamaan puutteita sitä mukaan, kun sisältö päivittyy.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro meille havaitsemasi saavutettavuuspuutteet ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voit antaa sähköpostitse kunta [at] pyhajoki.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000