Hyppää pääsisältöön

Muutoksia kunnan tilojen vuokrausperiaatteisiin ja hintoihin

urheilukenttä
Tiedote
10.6.2024

Kunnan tilojen vuokrausperiaatteet muuttuivat kesäkuun alusta. Varattavissa ja vuokrattavissa olevia tiloja ovat kokous-, koulutus- sekä liikunta-alueet ja -tilat. Osa tiloista on varattavissa sähköisen Julius- järjestelmän kautta, osa kunnantalon infopisteestä tai kirjastolta. Uudet säännöt ja vastuunjako selkeyttävät tilojen käyttöä koko kunnan alueella.

Hyvinvoinnin edistäminen ei maksa

Kunnan tilojen, esimerkiksi liikuntatilojen käyttö on ilmaista niille järjestöille ja seuroille, jotka järjestävät toimintaa alle 18-vuotiaille. Ehtona kuitenkin on, että varauksella on oltavat täysikäinen vastuuhenkilö, joka on myös käytännössä vastuussa tiloista.

Yli 65-vuotiaat pyhäjokiset voivat käyttää Ollinmäen kuntosalia ilmaiseksi. Kokoustilojen käyttö on yhdistyksille maksutonta silloin, kun niiden käyttö liittyy kuntalaisten hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseen.

Kunnan tilat, urheilualueet ja kiinteistöt sekä hinnat käyttäjäryhmittäin ovat luettavissa ja tulostettavissa tästä linkistä. 

Uudet hinnat ja vuokrauksen periaatteet on määritelty tilaohjelmassa, jonka kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 6. toukokuuta.

Lisätietoja antaa: Aimo Korpi, tekninen toimiala aimo.korpi [at] pyhajoki.fi (aimo[dot]korpi[at]pyhajoki[dot]fi)