Olet tässä

Ollinmäen yrityspuisto

Ollinmäen yrityspuisto on erinomainen paikka yrityksille, jotka hyötyvät Hanhikivi 1 -ydinvoimalan suurhankkeesta, valtatie 8:n liikennevirroista, näkyvyydestä ja saavutettavuudesta.

Pyhäjoen kuntakeskus on 1,5 ja Hanhikiven niemi 8 kilometrin päästä Ollinmäen yrityspuistosta. Oulu ja Kokkola ovat molemmat noin 100 kilometrin päässä ja 30 minuutin säteellä alueesta asuu 27 000 vakituista asukasta. Valtatielle näkyvän yrityspuiston ohi ajaa päivittäin tuhansia ajoneuvoja.

Kokonaisuudessaan tällä 65 hehtaarin alueella on  56 yritystonttia ja rakennusoikeutta alueella on peräti 110 000 m2. Tontteja on tarjolla monipuolisille yritystoiminnoille, kuten palveluille, kaupalle, projektimajoitukselle ja teollisuudelle. Tällä hetkellä Ollinmäellä on rakentamisen, kaupan ja teollisuuden alojen liiketoimintaa ja yritykset työllistävät yli 100 henkilöä. Ollinmäen vapaana oleviin tontteihin, yrityksiin ja hankkeisiin voit tutustua tarkemmin tääl.

Lähivuosina Pyhäjoelle ja koko seutukuntaan odotetaan voimakasta kasvua. Uuden Ollinmäen kauppapaikan asemakaava on valmistunut ja 8-tien liittymäjärjestelyjä kehitetään entisestään vastamaan tulevia tarpeita.

Toivotamme kaikki uudet yritykset lämpimästi tervetulleiksi nopeasti kasvavalle ja kehittyvälle Pyhäjoelle. Toimi ja varaa paikkasi Ollinmäeltä!

Lisätiedot:

Elinkeinojohtaja
helena.illikainen [at] pyhajoki.fi (Helena Illikainen)
040 359 6007
helena.illikainen[at]pyhajoki.fi

Havainnekuva Ollinmäeltä.