Kiinteistönhoitajan tehtävä

Pyhäjoen kunta hakee ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää kiinteistönhoitajaa kiinteistöjen ylläpitotehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tulet työskentelemään koulukampuksen alueella, johon kuuluu Pyhäjoen lukio, 2022 heinäkuussa valmistunut uusi Saaren koulu ja 2023 tammikuussa valmistuva liikuntahalli.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja käytännön kokemusta kiinteistönhoitajan tehtävien hoidosta. Soveltuvana koulutuksena pidämme kiinteistönhoitaja‐, rakennusautomaatio‐ tai lvi‐alan koulutusta. Arvostamme erityisesti taloteknisten järjestelmien ja laitetekniikan osaamista, vastuullisuutta sekä oma‐aloitteisuutta ja asiakaspalvelutaitoja.

Työtehtävinäsi tulee olemaan:

  • taloteknisten järjestelmien valvonta ja ylläpito
  • ulkoalueiden puhtaanapito
  • huoltokirjan mukaisten määräaikaistehtävien suorittaminen

Tehtävän koeaika on 6 kuukautta ja palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka‐ ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtävään valittavalla tulee olla vähintään B‐luokan ajokortti ja voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Ennen tehtävän aloittamista työntekijän tulee toimittaa hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys (lääkärintodistus).

Hakuaika päättyy 07.12.2022 klo 15.00. Hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä Kuntarekryn kautta osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi. (Työavain 481394).
Liitteeksi tulee laittaa tutkintotodistukset ja tehtävään liittyvät työtodistukset.

LISÄTIETOJA:

Kiinteistöpäällikkö Pekka Pelttari 040 359 6052 ja tekninen johtaja Aimo Korpi 040 359 6050

Pyhäjoen kunta 16.11.2022