Tarjouspyyntö vuokra-asunnoista

Pyhäjoen kunta on päättänyt ottaa vastaan sotaa paenneita ukrainalaisia tyhjillään oleviin vuokra-asuntoihin. Kunta ja Raahen vastaanottokeskus ovat tehneet sopimuksen asiasta. Majoituspalvelujen kustannukset korvataan kunnalle ARA-vuokratason mukaisesti. Aluksi varaudumme ottamaan muutamia perheitä. Kunta pyytää yksityisiä asunnonomistajia ja elinkeinonharjoittajia tekemään vuokratarjouksia kuntataajaman kalustetuista asunnoista (ei omakotitaloja), huoneistoalaltaan 30–80 m2. Vuokra-aika on minimissään 1 kk, irtisanomisaika kunnan puolelta 1 kk ja vuokranantajan puolelta 3 kk.

Kirjalliset tarjoukset pyydetään toimittamaan 31.1.2023 mennessä. Tarjouksessa tulee olla hintapyyntö €/kk sisältäen jäte-, vesi-, lämpö- ja sähkökulut sekä mahdollinen kuituliittymä, yleiskuvaus asunnosta, osoite, rakennusvuosi, pohjapiirustus ja kalusteluettelo.

Tarjoukset pyydetään toimittamaan kirjallisesti osoitteeseen Pyhäjoen kunta, Kuntatie 1, 86100 Pyhäjoki tai sähköpostilla kunta [at] pyhajoki.fi (kunta[at]pyhajoki.fi).

Pyhäjoen kunta pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset.

Lisätietoja: toimistosihteeri Jaakko Simomaa, jaakko.simomaa [at] pyhajoki.fi (jaakko.simomaa[at]pyhajoki.fi) tai p. 040 359 6000.