Pyhäjoen Tarinataival 2021 (14.6.- 31.8.2021)

Pyhäjoen uudet retkeilyreitit ovat herättäneet suurta kiinnostusta. Niihin liittyy myös monia tarinoita. Ota niistä selvää osallistumalla Pyhäjoen Tarinataival -kisaan ja osallistu kesän lopuksi palkintojen arvontaan!

Miten tämä kisa toimii?

Tutustu Harrasta Pyhäjoella kohde- ja retkikarttaan, josta reitit löytyvät ja hanki Tarinataival-passi, niin että tiedät, mitkä reitit ovat mukana Tarinataival 2021 -kisassa. Löydät sekä karttoja että passeja kunnan esitetelineistä. Passin voit myös ladata ja tulostaa ohesta.

Jokaisen kisaan sisältyvän retkeilyreitin matkan varrelle on sijoitettu yksi A3-kokoinen tarinarasti. Se on reitin värillä ja nimellä koodattu taulu, jossakin näkyvällä ja helppopääsyisellä kohdalla kyseistä reittiä. Taulusta löytyy paikallinen tarina tai pieni pala paikallishistoriaa suomeksi ja englanniksi.

Jokaiseen tarinaan on merkitty punaisella yksi avainsana. Kirjaa kyseinen sana itsellesi muistiin omaan Tarinataival-passiisi. Mitä enemmän avainsanoja löydät, sitä parempien palkintojen arvontoihin voit kesän lopussa osallistua! Kisasarjoja on kolme: 2-4 tarinaa, 5-9 tarinaa, tai yli 10 tarinaa.

Huomio! Muistathan, etteivät kaikki reitit ole vielä 100% valmiita, eivätkä kaikki reitit kaikilta osiltaan sovellu tavallisella polkupyörällä kuljettaviksi. Olemme pyrkineet merkitsemään näiden reittien kohdalle keskeneräinen (*) tai fatbike-suositus (**) tähtikoodeilla. Kaikki reitit eivät ole mukana kisassa.

Vastauslomakkeen voit palauttaa joko paperiversiona (ks. lisäohjeet Tarinataival-passista) tai sähköisesti osoitteessa https://bit.ly/3izM0Nk

Pyöräilyn iloa Pyhäjoella!

Liitetiedostot