Kirjastovirkailijan toimi haettavana

Pyhäjoen kunnassa julistetaan haettavaksi

kirjastovirkailijan toimi

Tule kirjastovirkailijaksi Pyhäjoen kirjastoon. Pyhäjoen kirjasto  on OUTI-kimpan eteläisin ja värikkäin kirjasto.

Pienessä kirjastossa kirjastovirkailijan tulee osata monenlaista! Tehtäviin kuuluu yksin ja yhdessä muun henkilökunnan kanssa asiakaspalvelu niin tiskillä kuin takahuoneessa, hyllytys, uusien kirjojen tilaus ja vastaanotto, laskujen käsittely, kirjavinkkaukset ja some-päivitysten teko. Toisinaan saattaa joutua tekemään lehtimainoksen tai kirjoittamaan jutun paikallislehteen, auttamaan taiteilijaa taulujen ripustamisessa tai musikanttia kitarakotelon avaamisessa. Auto olisi hyvä olla, sillä joskus saattaa on huristeltava pitämään kirjastopäivystystä tai kiertävää kirjastoa toisille kylille. Kielitaidostakin on apua. Työ sisältää säännöllisesti iltavuoroja. OUTI-kimpassa on käytössä Koha-kirjastojärjestelmä.

Edellytämme soveltuvaa ammatillista tai korkeakoulututkintoa, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkintoa. Kirjastoalan työkokemuksesta on hyötyä.

Työ alkaa 2.11.2023 tai sopimuksen mukaan. Työaika on loppuvuoden 2023 29 h viikossa, vuoden 2024 alusta lukien. 36,25 h viikossa.  Työehtoja koskevat määräykset ja palkkaus ovat KVTES:n mukaiset. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Tehtävään haetaan Kuntarekryn kautta (työavain 553916). Hakijoita pyydetään liittämään hakemukseensa jäljennökset (liitetiedosto) kelpoisuuden osoittavista todistuksista. Hakuaika tehtävään päättyy 6.10.2023.

Sivistyslautakunta