Monitoimitalo

Koulutie 7, p. 040 359 6105
monitoimitalo@pyhajoki.fi

Monitoimitalo on avoinna ma-pe klo: 7 - 15. Poikkeuksena lohkovuoron varanneet ja poletin lunastaneet. Monitoimitalon aukioloaikoihin voi tulla muutoksia loma-aikoina. Muutoksista ilmoitetaan pääasiassa Monitoimitalon ulko-ovessa ja Kuulumiset-lehdessä.

Monitoimitalo on suljettuna 4.6.-9.8.2016 välisenä aikana. Kuntosalin poletin lunastaneille ja lohkovuoron varanneille käyttö normaalisti.

Kuntosali avoinna poletin lunastaneille ma - su klo: 6 - 22. Kuntosalin siivousvuoro on ma-pe klo: 12:20-13:00, jolloin toivotaan ettei kuntosalilla olisi kuntoilijoita.

Lohkovuoron varannut vastuuhenkilö ja kuntosalin käyttäjät voivat lunastaa Monitoimitalon poletin vapaa-aikatoimistosta (puh: 040 3596 107) panttia vastaan.

Monitoimitalon kassapalvelut ja sähköinen kulunvalvonta on keskitetty kunnantalon vapaa-aikatoimistoon ja infoon. Lisätietoa saat tästä linkistädocx, 18 kb.
Ohjeet tilille maksuun löydät täältädoc, 28 kb.

Voimassa olevat käyttövuorot näet ajankohtaista -sivulta.
pdf, 100 kb

Pyhäjoen Monitoimitalo sijaitsee koulukeskuksen yhteydessä. Monitoimitalolla on kolme lohkoa käsittävä liikuntasali, monipuolinen kuntosali ja peileillä varustettu lava / näyttämö.

Käyttövuorot ovat haettavissa alkukesästä/syksyisin ja astuvat voimaan viimeistään syyskuun alussa.

Kirjallisesti tehdyt hakemukset toimitetaan osoitteeseen: Pyhäjoen kunta/Vapaa-aikatoimisto, Kuntatie 1, 86100 Pyhäjoki
Voit myös täyttää hakemuksen koneellasi ja lähettää sen osoitteeseen marja.pisila@pyhajoki.fi