Kuntolaatikot

Pyhäjoen kunnan alueella sijaitsee kuntolaatikoita, joissa oleviin vihkoihin jokainen voi merkitä oman kuntoilusuorituksensa. Kuntovihkoihin tulee kirjoittaa päivämäärä, oma nimi sekä suorite (kävely, juoksu, pyöräily, hiihto, rullaluistelu jne.). Kaikki kuntovihkot vaihdetaan uusiin muutaman kerran vuodessa, jolloin arvotaan palkintoja kuntovihkoihin nimensä kirjoittaneiden kesken.

Koska kuntovihkot täyttyvät eri tahtiin, niiden täyttymisestä ja vaihtotarpeesta voi ilmoittaa joko vapaa-aikatoimistoon tai kunnanviraston neuvontaan. Kuntoilija voi ottaa täyden vihkon myös mukaansa ja tuoda sen kunnanvirastolle. Kun täysi vihko tuodaan virastolle, annetaan samalla tilalle uusi vihko, jonka voi viedä kuntolaatikkoon.

Kicksparkin 2017 kuntolaatikko arvonnasta voitti Paula Piukkala. Lämpimät onnittelut!

Kuntolaatikot sijaitsevat kylittäin seuraavasti:

Etelänkylä: Rautiperän hiihtomajalla, avantouintipaikalla Rautiperällä, Pyhäjoen eteläpuolen jokipenkalla sekä Alapääntien ja Pyhäluodontien risteyksessä.

Kirkonkylä: Annalankankaan kuntoradalla, Pyhäjoen pohjoispuolen jokipenkalla Siikanivan talojen kohdalla, Saaren penkalla Tiiron mutkassa ja Parhalahdelle menevän pyörätien varressa.

Liminkakylä: Pirttikoskentien ja Vihannintien risteyksessä, Kopistossa Vaihojantien ja Vihannintien risteyksessä sekä Limingonojan Nuorisoseuran linja-autopysäkillä.

Parhalahti: Kirkonkylälle menevän pyörätien varrella, kirjaston seinässä ja kalasatamassa.

Pirttikoski: Pirttikoskentien ja Pyyntien risteyksessä linja-autopysäkillä, Yliselläojalla hirvimiesten kodalla, Pyhäjoen pohjoispuolen penkalla Puttaan kohdalla ja Oravisjärvellä Vaihojantien risteyksessä.

Viirre: Rajaniemen tien risteyksessä.

Yppäri: Pörkän laavulla, ent. Osuuspankin lähellä risteyksessä, Grekulanperän uimamontulla ja Viirretjärventien varressa.