Pohjois-Pohjanmaan Maakuntaviesti Rautiperällä 16.2.2019

Lämpimästi tervetuloa kisaamaan ja kannustamaan paikan päälle! Monitoimitalolta liikkuu Liikenne Grekulan bussi, jolla pääsee ilmaiseksi ja vaivattomasti ilmaiseen kisatapahtumaan seuraamaan jännittäviä kilpailuja.

Kilpailun suojelijana toimii kansanedustaja Hanna-Leena Mattila.

Ohjeet kilpailijoille

Huoltajien ja kilpailijoiden ohjeistuksen pääset lukemaan ja lataamaan täältädocx, 20 kb

Lähtölistat ja tulokset

Viestien lähtölistat ja tulokset näet reaaliaikaisesti täältä

Kartat

Stadion kartta ja paikoitus

Latukartta

Pelastus suunnitelma ja pelastuskartta

Katsojainfo

Tapahtuma on maksuton. Kilpailun avaa kunnanjohtaja Matti Soronen ja kilpailun suojelijana toimii kansanedustaja Hanna-Leena Mattila.

Stadion alueelta löytyy kahvio, joka sijaitsee Hiihtomajalla. Makkaranmyyntiä paikallisen jääkiekkoseuran toimesta löytyy myös stadion alueelta. Asiakas WC:itä on sijoiteltu kisa-alueelle ja niistä löytyy opasteet alueelta.

Koulukeskuksen konttikeittiöllä tarjoillaan lämmin lihakeitto 8€ hintaan, katsojat ovat tervetulleita syömään! Palkintojenjako tapahtuu n. klo 16.00 Monitoimitalolla.

Kuntalaisena olet tervetullut myös hiihtämään kilpaa Minisompaviestiin (10-12- vuotiaat) tai Energia -hiihtoviestiin (yritykset, kuntoilijat ja muut kilapailijat), lisätiedot ylhäällä ja tarkemmat tiedot soittamalla Kilpailun johtaja Hannu Anttila 040 058 6441
Ilmoittautuminen marja.pisila@pyhajoki.fi

Katsojien paikoitus on järjestetty perunavaraston piha-alueelle, hiihtomajantieltä liikenteenohjaus paikoitusalueelle. Paikoitusalueelta esteetön kulku satadion alueelle. Tarkemmat ohjeet näkyy stadion ja paikoitus kartasta ks. ylempää sivulta.

Yhteistyössä

Yppärin Urheilijat ry, Pyhäjoen kunta, Pyhäjoen Joki-Kiekko, Saloisten Reipas, Eläkeliiton Pyhäjoen yhdistys, Yppärin maa- ja kotitalousnaiset, SPR, Raahen Painopiste

Lisää kisahuumaa tarjoillaan vielä sunnuntaina 17.2.2019 Kansallisten Piirinmestaruushiihtojen muodossa Rautiperän ulkoilukeskuksessa (Hiihtomajantie 94)

Ilmoittautumiset sähköisesti www.kilmo.fi 12.2.2019 klo 18.00 mennessä.

Hiihtotyyli VAPAA Kisastartti klo 11.00!

Aiemmasta ilmoituksesta poiketen 8- ja 10 - vuotiaiden tyttöjen ja poikien kilpailumatka on 2 x 1 km eli 2km!

Lähtölistat ja tulokset

Piirinmestaruuksien lähtölistat ja tulokset näet täältä