Senioripasseja 63 vuotta täyttäneille pyhäjokisille

Pyhäjoen kunta kannustaa 63 vuotta täyttäneitä pyhäjokisia liikkumaan tarjoamalla kolmenlaisia senioripasseja. Passit ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Monitoimitalon kuntosalin senioripassi 15 euroa/henkilö

Lunastus kunnantalon infosta (klo 9-11 ja 12-15) tai vapaa-aikatoimistosta. Jotta pääset käyttämään kuntosalia myös monitoimitalon aukioloajan ulkopuolella, tarvitset käyttöösi poletin. Poletin panttimaksu on 10€, se palautetaan sinulle, kun luovutat poletin takaisin.

Monitoimitalon kuntosalin ja Rautiperän avantouimapaikan senioripassi 17 euroa/henkilö

Oikeuttaa Monitoimitalon kuntosalin käyttöön ja Rautiperän avantouimapaikan käyttöön (avantouimapaikan avaimen saa kunnantalon neuvonnasta senioripassia näyttämällä)

Pyhäjoen palvelut kattavan senioripassin voi hankkia Pyhäjoen kunnantalon infosta tai vapaa-aikatoimistosta. Passia hankittaessa on henkilöllisyys todistettava.

Laaja senioripassi 21 euroa/henkilö + ranneke 10 euroa kertamaksuna

  • Monitoimitalon kuntosalin käyttö
  • Raahen uimahallissa uinti ja kuntosalin käyttö:
    MA, KE, PE klo 6.00-16.00
    TI, TO klo 8.00-16.00
    Lipunmyynti suljetaan ma-pe klo 20.00, la-su klo 17.00
  • Rautiperän avantouimapaikan käyttö. Avantouimapaikan pukukopin avaimen saa kunnantalon neuvonnasta senioripassia näyttämällä.

Senioripassin voi hankkia 63 vuotta täyttänyt pyhäjokinen Raahen uimahallilta, Uimahallintie 8. Passia hankittaessa on henkilöllisyys todistettava.

Raahen uimahallin ja Monitoimitalon kuntosalin käyntioikeuksiin saattavat aiheuttaa muutoksia tilojen mahdolliset ryhmä- tms. varaukset tai poikkeukselliset aukioloajat.