Uusia palveluja Pyhäjoen keskustan tuntumaan 8-tien varteen


8-tien varteen on suunnitteilla uusi kiinteistöosayhtiö, Pyhäjoen liikekeskus. Liikekeskuksen tontilla on rakennusoikeutta lähes 2000 kem2. Alustavan tontinkäyttösuunnitelman mukaan liiketilaa on reilut 1400 m2. Lisäksi viereiselle tontille on suunnitteilla polttoainejakeluasema.

Kokonaisuuden on tarkoitus palvella Pyhäjoen asukkaita ja alueella lähivuosina lisääntyviä rakentajia sekä toimia 8-tien matkailijoiden taukopaikkana. Liikekeskus voisi toimia myös Raahe-Pyhäjoki linja-autoliikenteen kääntymispisteenä.

Liiketilojen ennakkomarkkinointi on käynnistetty. Esitteessä on kuvattu mahdollisia liiketilaratkaisuja, joita räätälöidään tarvittaessa. Kävijöitä palvelee 92-paikkaiselta parkkipaikalta avautuva sisäänkäynti/aula, joka olisi hyvä paikka esim. kunnan info-pisteelle. Aulasta pääsee kaikkiin liiketiloihin ja huolto hoidetaan kiinteistön takaa.

Liikekeskuksen tekninen suunnittelu ja rakentaminen voidaan aloittaa, kun tilat ovat myyty ja/tai vuokrattu. Tarkoitus on toteuttaa moderni liikekeskus, joka houkuttelee myös matkailijoita pysähtymään ostoksille ja kahville tai ruokailemaan. Liikekeskuksen arvioitu aloitusajankohta on 2016.

Lisätietoja:

Kohteen myyjä Kauko Karhumaa, LKV
puh. 0400 388 808, kauko.karhumaa@gmail.com

Jyri Laakso, Pyhäjoen kunta
puh. 040 359 6007, jyri.laakso@pyhajoki.fi

pdf, 6351 kb