Rautiperän liikunta- ja virkistysalueen kehittäminen

Rautiperän liikunta- ja virkistysalueen rakentaminen on pyörähtänyt konkreettisesti käyntiin. Rakennushankkeen tarkoituksena on kunnostaa nykyiset latuverkot, uudistaa valaistus, laajentaa paikoitusaluetta ja monipuolistaa lähtö- ja maalialueen virkistyskäyttöä, sekä alueen ulkoilumahdollisuuksia. Alueella työskennellään hankkeen parissa tämän ja kahden seuraavan vuoden aikana.

Suurimmista urakoista on jo allekirjoitettu sopimukset ja latupohjien ja paikotusalueiden maanrakennusurakointi sekä valaistuksen uusiminen käynnistyvät. Latupohjat kunnostetaan nykyisille paikoilleen. Suurimmat muutokset näkyvät lähtö- maali- ja paikoitusalueen muutoksina. Tälle alueelle valmistuu mm. latusilta, huoltorakennus, grillikota ja veryttelyalue.

Urakointitöiden vuoksi Rautiperän ulkoilualueet (latu-urat, paikoitusalue avantouintipaikka jne.)ovat 1.9.2016 alkaen työmaa-aluetta. Työmaa-alueella liikkuminen ulkoilu-, virkistys-, tai liikuntakäytössä on kielletty.

Työmaa-alueen laajuuden vuoksi koko aluetta ei voida aidata, mutta tarvittavat työmaa- ja varoituskyltit sekä riittävästi suoja aitoja pystytetään piakkoin.
Työmaatoimintojen ja turvallisuuden vuoksi alueella liikkuminen on luvanvaraista. Jos alueelle on tarvetta mennä, tulee ilmoittautua työmaamestarille.

Rakentamistoimista huolimatta latualue pyritään pitämään hiihdettävässä kunnossa talvikauden 2016 - 2017 ajan.

Pahoittelemme työmaan aiheuttamaa häiriötä alueen käyttäjille ja maanomistajille.

Lisätietoja: Pyhäjoen kunta / Heikki Hirvikoski / 040-3596090