Kuntosalia kehittämään

Sivistyslautakunta päätti vuoden ensimmäisessä kokouksessaan aloittaa monitoimitalon kuntosalin kehittämisen. Kuntosalin laitteet ovat osin hyvin vanhoja ja kuluneita. Tämän lisäksi kuntosalin käyttöaste on lisääntynyt kovasti viimeisten vuosien aikana. Myös saatu asiakaspalaute tukee kehittämistyön aloittamista.


Kuntosalin kehittämissuunnitelman laatimiseksi sivistyslautakunta valitsi toimikunnan johon jäseniksi nimettiin: Veli Nevala, Tuula Sarpola, Vilja Romppanen, Vesa Mikkonen, Juha Hietala, Riikka Ylikauppila (toimikunnan sihteeri) ja ryhmän puheenjohtajaksi valittiin sivistyslautakunnan puheenjohtaja Niko Rantanen.

Toimikunta piti ensimmäisen kokouksensa 7.2. Lähtökohdaksi kehittämistyölle sovittiin, että kuntosalia kehitetään kaikki käyttäjäryhmät huomioiden. Kuntosalin tilat ovat hyvin rajalliset, eivät kuitenkaan toivottaman pienet. Hyvällä tilasuunnitelulla saadaan kuntosalin tilat parhaaseen mahdolliseen käyttöön.

Mikäli sinulla on toiveita ja ajatuksia kuntosalin kehittämisen suhteen, niin ota rohkeasti yhteyttä toimikunnan jäseniin. Mahdolliset kirjalliset ajatukset pyydetään toimittamaan Riikan sähköpostiin (riikka.ylikauppila@pyhajoki.fi). Tavoitteena on saada kehittämissuunnitelma valmiiksi tämän kevään aikana.