Kerro mielipiteesi avantouintipaikan sijainnista

Taustaa kyselylle:

Kunnanhallitus on 8.6.2015 pidetyssä kokouksessa (§252) päättänyt lähettää sivistyslautakunnalle valmisteltavaksi avantouintipaikan siirron Tervon kalasatamaan. Tällä hetkellä avantouintipaikka sijaitsee Rautiperällä. Rautiperälle ja Tervon kalasatamaan on Pyhäjoen kunnantalolta matkaa noin 3 km.

Rautiperän avantouintipaikka
• Rautiperän avantouintipaikalla on huoltotila vaatteiden vaihtoa varten, laituri ja pumppu. Kulkuneuvot voidaan pysäköidä hiihtomajan parkkipaikalle, josta on kävelyreitti uintipaikalle.
• Rautiperän liikunta- ja virkistysalueelle ollaan suunnittelemassa laajamittaista kehittämishanketta, joka sisältää myös avantouintipaikan kulkureitin parantamisen, reitin uudelleen ohjauksen ja valaistuksen. Suunnitelmassa avantouintipaikan varustelutasoa parannetaan hankkimalla laiturille lämpömatto. Avantouintipaikka toimii myös kesällä uintipaikkana ja rannalla tuodaan hiekkaa käyttömukavuuden parantamiseksi. Rautiperän kehittämishankkeeseen haetaan rahoitusta vuoden 2015 loppuun mennessä ja hanke on tarkoitus toteuttaa vuosien 2016 - 2018 aikana, mikäli rahoitus saadaan hanketta varten.

Tervon kalasatama
• Avantouinnin toteuttamiseen kalasatamassa tarvitaan pumppu, joka voidaan tarvittaessa siirtää Rautiperältä. Kalasatamassa on valmiina tukeva laituri ja huoltotila vaatteiden vaihtoa varten.
• Tervon kalasatamaan menee autotie. Kulkuneuvot voidaan pysäköidä satama-alueelle.

Kyselyyn vastaamaan pääset tästä

'Kysely on avoinna 1.9. – 18.9.2015 välisenä aikana.

Voit vastata kyselyyn vain kerran.
Kyselyn tuloksista ei selviä vastaajien henkilölllisyys.
Kyselyn tuloksia käytetään päätöksenteon tukena sivistyslautakunnan kokouksessa.